De Multi Wave Oscillator: ongeëvenaarde ontspanning

Meditech Europe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5843
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Meditech Europe

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Natuurgeneeswijzen

(Meditech Europe) Diepe, weldadige ontspanning bereiken? Met behulp van veilige hoogfrequente resonantietechniek, verwerkt in een opvallend design: dan hebben we het over de Multi Wave Oscillator! U kunt de MWO zien als een muziekinstrument dat elke cel in uw lichaam ‘wakker’ maakt. De MWO staat bekend om zijn mooie ringen, die een echte blikvanger zijn. Een sessie geeft een diep, weldadig gevoel van totale ontspanning. Een druk leven hebben we tegenwoordig allemaal, en de rust die u van de MWO ervaart maakt dat u de dagelijkse uitdagingen uitgerust tegemoet treedt.

Advertorial

Hoe werkt de MWO?
Behandeling door geluid is meer en meer in opkomst. Er is veel onderzoek gedaan en de uitkomsten zijn vaak opmerkelijk. Een eenvoudig apparaat dat muziekfrequenties genereert, dat zijn gelijke niet kent en al vele jaren bijna stilzwijgend overal voor wordt ingezet, is de Multi Wave Oscillator.

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat een diepe ontspanning de meest effectieve manier is om weer in balans te komen. Met behulp van veilige hoogfrequente resonantietechniek is die diepe ontspanning te bereiken. Over de gehele wereld wordt deze methode ingezet, en niet alleen door professionals. De Multi Wave Oscillator is een resonantietoestel dat op subtiele wijze een breedspectrum aan frequenties met harmonischen produceert. Klankschalen en muziekinstrumenten als violen doen dit ook. Daarmee is de MWO geen medisch apparaat. Het is meer een muziekinstrument.

Russisch wetenschapper George Lakhovsky ontwikkelde het originele apparaat en het basisidee voor de therapie. In de jaren rond 1920 werkte hij in Parijs en Wenen. Hij ontwikkelde de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn, en dat ze functioneren als kleine radiozenders en ontvangers. Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektromagnetische golven uit het onderste gedeelte van het "magnetisch spectrum", absorberen zij energie die past bij hun resonantiefrequentie tijdens blootstelling aan die energie, mits de sterkte van de magnetische golven niet te sterk of te zwak is.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?
U gaat op een gemakkelijke stoel zitten en stelt zich in op een moment voor uzelf. De MWO wordt aangezet en eventueel zet u een timer voor uzelf. Het gebeurt namelijk vaak genoeg dat mensen spontaan in slaap vallen, omdat het zo’n rustgevende uitwerking heeft! De ringen staan aan beide zijden, uw stoel staat ertussen. En dat is het: u hoeft verder niets te doen, behalve genieten en ontspannen. De techniek en het beleven is simpel en mooi door eenvoud.
Het resultaat is een diepe ontspanning, een ervaring van gedachteloos zijn en een algeheel gevoel van welbehagen. Het is voor veel mensen een openbaring te ervaren hoe het is als men gedachteloos is. Er daalt rust neer in je zelf en die ontspanning is vooral bij mensen die verkrampt zijn of pijn hebben een echte weldaad.

Goed voor mens en dier
De toepassingen zijn verrassend divers. Ook dieren worden graag met de MWO behandeld: zij weten intuïtief wat goed voor ze is. Met de zogeheten phanotron tube van Rife kun je ook in de ruimte en meerdere personen of dieren behandelen. In een buitenwijk van Parijs worden zelfs energie party’s gehouden. Er zijn ook producenten van oliën, producten en preparaten die de MWO inzetten om hun product te energetiseren. Lakhovsky stelde al dat elke cel in het lichaam door de MWO “geïnformeerd wordt en de levenskracht weer aangewakkerd wordt”.

Contra-indicaties zijn er eigenlijk niet. Belangrijk is om na een behandeling goed water te drinken om te spoelen. Dat advies zult u van elke therapeut of natuurarts meekrijgen. Op www.multiwaveoscillator.nl vindt u uitgebreide informatie met aansprekende interviews met onder andere ex-kankerpatiënten. De praktijk laat zien dat mensen die ondanks alle kritische informatie toch besloten hebben om aan de chemo te gaan, die heftige behandelingen vaak beter verdragen met ondersteuning van de MWO. Ze ervaren minder bijverschijnselen, waardoor ze vaak goed kunnen functioneren in het dagelijks leven. Ze ervaren een betere kwaliteit van leven.

Meditech Europe heeft de MWO verder doorontwikkeld en produceert deze op verzoek. Elke MWO is maatwerk en vereist secure afstemming. Overweegt u de aanschaf? Neem dan vooral contact met ons op, wij infomeren u eerst uitgebreid, zodat u een gedegen keus kunt maken en de MWO naar volle tevredenheid zult gaan gebruiken.

Meer informatie
Kijk alvast op www.multiwaveoscillator.nl en op www.meditecheurope.nl

 

 Bron: Meditech Europe 


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

A happy life consists not in the absence, but in the mastery of hardships.

Helen KellerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.