Crowd Power Revisited #1 | Ontmoeting met Martijn van Staveren

Crowd Power Revisited

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3624
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Crowd Power

(Arjan Bos) De serie programma's die ik met Martijn van Staveren heb gemaakt heeft op zoveel impact gemaakt dat het schreeuwt om een revisited. Het was naast een heel persoonlijk proces wat ieder op zijn eigen wijze heeft beleefd, ook een groeien met techniek en presentatie. 

Ik geef je graag een kijkje behind the scenes, in wat ik heb geleerd, wat mijn weg is geweest en hoe ik er op terug kijk, soms met aanvullingen of actualiseringen. Verder ga ik de afleveringen indexeren op steekwoorden en opnieuw inleiden zodat er een verzorgd en prettig doorzoekbaar geheel ontstaat.

Deze 1e Revisited gaat over hoe heb ik Martijn ontmoet, deel ik wat van mijn ervaringen met hem en ook waarom ik er voor heb gekozen om deze serie met hem te doen. 

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Arjan Bos: woont in Groningen en is vader van twee kinderen. Zijn vele omzwervingen in allerlei banen, reizen over de hele wereld en een paar diepgaande spirituele ervaringen vormden de basis voor het opzetten van zijn mediabedrijf Earth Matters en webshop Orongo...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vaak is er meer moed voor nodig om een mening te veranderen dan om erbij te blijven.

Willy Brandt, Duits BondskanselierBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.