Vacature studiomedewerker Earth Matters | Haren

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9499
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Vacatures, Earth Company, Earth Matters TV, Earth Matters | diversen, Vacatures

Bij ons krijg je 365 dagen per jaar vrij. Als je bezig bent met wat er in onze samenleving werkelijk toe doet, dat beschikbaar maakt voor anderen en je merkt dat het niet alleen jezelf voldoening geeft, maar dat er wereldwijd mensen gelukkig van worden, dan wil je helemaal niets anders meer! Onze fans willen graag meer internet tv van ons zien en we hebben een prachtige studio met professionele apparatuur waar dat kan gebeuren. In onderstaande video krijg je een goede indruk van de sfeer bij ons en ook van de werkzaamheden.

Earth Matters is een online mediabedrijf dat zich richt op opmerkelijk nieuws binnen de thema's duurzaam, gezondheid, bewustzijn en wetenschap. Inmiddels hebben we een bereik van een kwart miljoen mensen per maand en maken we een fantastische groei door. Om de groei naar een volwaardig mediabedrijf te realiseren, zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste

Studiomedewerker

die ons team komt versterken.

Functieomschrijving
Als studiomedewerker richt je je op één of meerdere onderdelen, namelijk: studiotechniek, beeldregie en videobewerking.

Studiotechniek
Je verzorgt de studiotechniek voor en tijdens interviews en uitzendingen in de studio. Hieronder valt: licht- & geluids, het afstellen en bedienen van de camera, het starten van de benodigde hardware en software, en het maken en klaarzetten van het decor. De gekozen set-up voor de studio zet je klaar in afstemming met de beeldredactie, de presentator(en) en jouw studioteam. Dit kan zijn: interview, live-programma, programma met publiek, greenscreen of programma op locatie. Kortom je draagt zorg voor de randvoorwaarden voor het maken van een goed programma.

Beeldregie
Tijdens de uitzendingen voer je de regie over het programma. Je bepaalt van welke camera het beeld wordt gebruikt en verzorgt de live-streaming via YouTube. Je werkt nauw samen met de beeldredactie en presentator(en). Alvorens en gedurende een opname stem je met hen af over Skype, telefoon en video's die in het programma getoond worden. De programma's worden live voorzien van de juiste intro's, afbeeldingen, video's, lower thirds en aftiteling. De benodigde kennis is bij ons aanwezig en als je de basiskennis van video-editing weet, is het niet moeilijk. Ervaring hiermee is dan ook geen must.

Video-editing
Als video-editor draag je zorg voor een goede voor- en nabewerking van de video's in de juiste huisstijl. Software die wij hiervoor gebruiken zijn Adobe Premiere Pro of Final Cut. Voor nieuwe programma's maak je in- en outro's, o.a. op basis van templates met Motion of After Effects.

We vragen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega met de volgende kwaliteiten:

 • Je bent handig met het switchen tussen verschillende opstellingen van licht, beeld en geluid
 • Je hebt oog voor detail, schoonheid en aanleg voor beeldcompositie
 • Je kunt gefocust werken en je kunt snel beslissingen nemen over de beeldkeuze
 • Je steekt de handen graag uit de mouwen
 • Een opgeruimde omgeving is voor jou prettig om in te werken en het is voor jou vanzelfsprekend om er actief aan bij te dragen om dat zo te houden
 • Bereidheid om soms ook in de avonduren te willen werken
 • Kennis van video-editing en kunnen omgaan met computers is een pre
 • Je staat achter onze missie en visie en in jouw leven ben je daar op je eigen manier mee bezig
 • De functie is vanaf 8 uur per week beschikbare tijd op kantoor in Haren relevant (thuis editen is ook mogelijk als je zelf over juiste soft- en hardware beschikt).

Wat bieden we?

 • Wij bieden een uitdagende functie als studiomedewerker Earth Matters TV bij een ambitieus mediabedrijf met nieuws dat er werkelijk toe doet
 • Een pionierende organisatiestructuur die een beroep doet op jouw zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling
 • Creatief en vernieuwend werken aan resultaatgerichte ideeën wordt sterk gestimuleerd
 • Deze functie is op vrijwillige basis (op omzetgenererende activiteiten zoals betaalde video's of DVD's maken kun je een commissie krijgen, zonder basis salaris)
 • Een prettige werkplek in de Biotoop in Haren - de grootste creatieve broedplaats van Nederland - met een informele sfeer, professionele omgeving en enthousiaste collega’s!
 • Samenwerken in een gedreven team waar idealisme en realisme elkaar ontmoeten.

Reageren
Interesse? Leuk! Stuur je brief met motivatie en cv naar Earth Matters t.a.v. Ellen Oortwijn: [email protected] 
Naast onze missie en visie vind je hier meer praktische informatie over ons bedrijf.
Voor vragen kun je bellen met ons secretariaat: 088-7775445.

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt je afvragen of de droom van hemel en grootsheid in ons graf op ons zou moeten wachten - of dat we die hier en nu en op aarde moeten neerzetten.

Ayn Rand, Amerikaans filosofeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.