Leven van licht

Julie.jpg

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:27888
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Voeding, Eigen producties, Genezing, Earth Matters TV, Interviews

(Earth Matters | Johan Herder) Geen rekening houden met koken, niet plotseling nog even naar de winkel, geen afwas, minder slaap, meer energie en heel veel tijd. Dit is het verhaal van Julie Jespersen. Ze hoeft niet meer te eten. Haar lichaam is in staat om alle voedingstoffen die ze nodig heeft zelf aan te maken en voelt geen honger meer. Julie leeft namelijk van het licht (prana).  

Speciaal? Nee hoor! Volgens Julie kan iedereen dit. Iedereen heeft het vermogen om zelf alle voedingstoffen aan te maken die we nodig hebben. We hoeven dit vermogen alleen maar te activeren. Het is een kwestie van een paar weken toewijding. In Denemarken is het mogelijk om een programma te volgen waarin dit vermogen geactiveerd wordt.

De belangrijkste reden voor Jullie om dit programma te volgen, is dat ze niet beperkt wil zijn in haar vrijheid door het feit dat ze moet eten. “Het kost elke dag zoveel tijd, geld en ook energie! Eten moet namelijk verteerd worden en dan slaap ik veel meer. “ Ze wil zelf de keuze hebben wanneer ze wel en niet eet. Omdat het ook een sociale gelegenheid is, eet ze soms voor de gezelligheid mee. “Dan geniet ik er veel meer van! Maar soms eet ik dagen niet. En hoe minder ik eet, hoe gezonder ik word. De energie die normaal naar het verteren van het voedsel gaat, wordt nu gebruikt voor het zuiveren van mijn lichaam.”

Julie is niet de enige. Er zijn inmiddels meer dan 200 mensen die het programma gevolgd hebben en net zo leven als Julie. Een opzienbaarlijk feit is dat hoe meer mensen het programma volgen, hoe sneller het proces verloopt. Waarschijnlijk omdat het wordt opgepikt door het collectieve bewustzijn, waardoor het sneller begrepen wordt door het lichaam. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van het centrum in Denemarken.

Bekijk hieronder het interview met Julie.

 Bron: Earth Matters


Geplaatst door Johan Herder

Johan Herder

Geboren in het jaar 1984 en opgegroeid in Friesland. Met een passie voor film en video in Leeuwarden Communicatie & Multimedia design gestudeerd. Eenmaal afgestudeerd zag ik mijn kans schoon om het even lekker anders te doen! Heb mijn tas ingepakt en ben naar de Balkan gereisd waar ik een half jaar in een community heb geleefd...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Johan HerderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Elke leeftijd kan betoverend zijn, als je er maar naar leeft.

Brigitte Bardot, Frans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.