Willen wij weten

Willen wij weten

Willen wij weten was de voorloper van Earth Matters. Het is ontstaan uit een behoefte om de ontdekking van een aantal verborgen zaken met vrienden en bekenden te delen. In oktober 2007 heb ik (Arjan Bos) deze brief opgesteld en www.willenwijweten.nl was bedoeld als eerste leidraad voor lezers van de brief waarin de doos van Pandora behoorlijk open werd getrokken.

Het is in het eerste jaar na lancering uitgegroeid tot één van de onafhankelijk nieuws sites van Nederland. Naar aanleiding van de brief ben ik ook uitgenodigd om voor het tijdschrift Spiegelbeeld een aantal artikelen te schrijven. Die artikelen plus een video interview met Project Camelot zijn terug te vinden in deze categorie, de meeste andere artikelen op de oude site hebben een plek op Earth Matters gekregen.


Laatste artikelen in deze categorieQuote

Zet alles op het spel voor de liefde, als je een echt mens bent. Zo niet, verlaat dan deze bijeenkomst. Met halfslachtigheid bereik je niet het hoogste geluk. Je gaat op weg om God te zoeken, maar blijft voortdurend op slechte plaatsen steken. Wacht niet langer. Duik in de oceaan, laat alles achter, wordt een met de zee. Zwijgend, afwezig, volg je een lange weg, niets dan glorie.

Rumi, SoefidichterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.