Willen wij weten

Willen wij weten

Willen wij weten was de voorloper van Earth Matters. Het is ontstaan uit een behoefte om de ontdekking van een aantal verborgen zaken met vrienden en bekenden te delen. In oktober 2007 heb ik (Arjan Bos) deze brief opgesteld en www.willenwijweten.nl was bedoeld als eerste leidraad voor lezers van de brief waarin de doos van Pandora behoorlijk open werd getrokken.

Het is in het eerste jaar na lancering uitgegroeid tot één van de onafhankelijk nieuws sites van Nederland. Naar aanleiding van de brief ben ik ook uitgenodigd om voor het tijdschrift Spiegelbeeld een aantal artikelen te schrijven. Die artikelen plus een video interview met Project Camelot zijn terug te vinden in deze categorie, de meeste andere artikelen op de oude site hebben een plek op Earth Matters gekregen.


Laatste artikelen in deze categorieQuote

Nodig regelmatig vrienden en bekenden uit voor authentieke dialogen over dingen die er toe doen. Mediteer samen en deel elkaars dromen, passies en obstakels. Creëer een nieuwe cultuur van ridders die een nieuw paradigma vormgeven.

Tijn Touber, Nederlands schrijver en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.