18-07 tot 29-07-2017 | Zweden | Anders op vakantie - Stilte & Natuurbeleving

Sigurya

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:856
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Sigurya

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Festivals en reizen

(Stilte & Natuurbeleving | Sigurya | Agenda-item) Zweden is een land met een bijzondere sfeer, duizenden meren en sprookjesachtige wouden vol licht en leven. Net zoals bij ons kunnen de zomers warm zijn, als de natuur daar zin in heeft. Zweden garandeert ook een speciale stiltebeleving. Je moet het zelf ‘gehoord’ hebben om te weten wat we bedoelen….

Wie wil niet eens een keer op een eiland vertoeven, in een mooi authentiek huis van eind 1700, zonder verkeer temidden van de natuur…. Amper 3 gezinnen wonen er permanent en proberen zo veel mogelijk ecologisch te leven in harmonie met de omgeving.

We gaan tijdens deze 12 dagen de stilte van buiten ook naar binnen halen. In communicatie met wie we zijn, wat we voelen, hoe we het contact met de natuur kunnen herstellen en beleven. Een absolute meerwaarde voor ons als mens.  Een zeer bijzondere plek waar je de deur van de buitenwereld even achter je dicht kan trekken.

Meditatie, diepgaand oefeningen, samen en individueel, begeleidende gesprekken en deelmomenten. Prachtige en bijzondere wandelingen, kijken naar spiegelingen en symboliek van de natuur. Ochtendoefeningen, werken met Runen, een zalig klankenbad, creativiteit ervaren, enz.

We nemen jullie mee in de magie van het Hoge Noorden en Oud Noorse rituelen.
Zweden zien, voelen, ruiken en proeven!


Er is zeker ook ruimte voor genieten, even alleen zijn, een boek lezen en zeker en vast ook een goede dosis humor. Stilte kent vele invullingen!

We bieden een mooi, maar toch geen bomvol, programma aan. Ook een uitstap naar het gezellige kuststadje Norrköping staat op de planning en o.a. een bezoek aan een prachtige cultuurkapel, glasblazerij, runensteen etc.

Om de innerlijke mens te bekoren serveren we een heerlijke bio-scandinavisch-vegetarische keuken, met wel eens een keer verse vis voor diegene die dit wensen.
Informatie

Datum: Aankomst 18/7 tss 12u & 18u - vertrek 29/7 voor 12u

Kosten: 980 euro per persoon

Inclusief: verblijf, alle maaltijden en niet-alcoholische dranken

Exclusief: de reis heen en terug. Die dient men op eigen houtje te organiseren. Uiteraard kan je ons om hulp vragen bij het uitstippelen van de meest ideale reisweg. En misschien kan er ook samen gereisd worden. De locatie is zowel per auto als per vliegtuig (+trein) te bereiken

Max 10 personen. We zoeken naar de meest ideale slaapkamerverdeling binnen de mogelijkheden van het huis. Sowieso max 3 pers/kamer (ruime kamers!)

Aanmelden: sigurya@telenet.be - 0475/713409
Meer info over wie wij zijn, foto’s en voorwaarden: www.sigurya.be

You must come to the place of total silence beyond the sense of ‘someone’ being silent.

- Mooji

 

 

 

 


Bron: Sigurya


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De beste manier om jezelf te ontdekken is je geheel in dienst van anderen te stellen.

Mohandas. K. Gandhi, Indiaas staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.