Vanaf 28-04-2017 | Amsterdam | Tantra Festival geeft Amsterdam kleur

Art of Loving

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:863
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Art of Loving

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Festivals en reizen

(Agenda-item | Tantra Festival | Art of Loving) Van 28 t/m 30 april organiseert Art of Loving het eerste internationale Tantra Festival in Club Lite, Amsterdam. Met workshops van ervaren Tantra teachers, magische live optredens en conscious dance party. Het thema is ‘Let’s make life colorful’, want ‘als er iets meer kleur en sprankeling geeft aan je leven is het Tantra’, aldus organisator Art of Loving.

Veel mensen associëren Tantra met seksualiteit, maar de reikwijdte is oneindig veel groter. Het leert om aanwezig te zijn in je emoties en denkpatronen, zonder iets te verdringen of iets te moeten uitleven. Daarnaast wordt er veel gewerkt met seksuele energie. En die energie staat voor meer dan seksualiteit alleen, zo laat Rakesh (Art of Loving) weten. “Het staat aan de basis van je innerlijke kracht, je levenslust. Tantra helpt om die krachtige energie te laten stromen door je hele lichaam, waardoor je cellen tot bloei komen en je eigen lichaam kunt helen. Blokkades kunnen aan het licht komen en worden met liefde verzacht.”

Weg met de maskers
Veel mensen hebben muren opgebouwd in contact met de ander door oude kwetsuren. Via Tantra nodigt Art of Loving mensen uit om hun hart (opnieuw) te openen. Rakesh: “Echt in contact staan met elkaar. Daar zit voor mij eigenlijk de ware leer in. Ik merk dat iemand in z’n eentje heel veel gedaan kan hebben aan persoonlijke ontwikkeling, maar als je met iemand in contact bent, ontdek je zoveel meer over jezelf en breng je het in de praktijk. Dat vind ik zo mooi aan dit proces. Het nodigt je uit om je maskers te laten vallen en terug te keren naar je speelsheid en nieuwgierigheid.”

Tantra Festival in Club Lite
Tijdens het Tantra Festival in Amterdam biedt Art of Loving een warm programma dat geschikt is voor zowel beginners in Tantra, als ervaren tantrika’s. Drie dagen lang is er een breed aanbod van workshops, van ervaren teachers uit binnen- en buitenland. Onder hen bevinden zich onder meer bekende namen als Santoshi (Ibiza Tantra Festival), het duo Jan den Boer & Caroline van Wijngaarden (Tantra festival Rotterdam) en James Stevenson (Schotland). In de avonden kun je lekker los op de dansvloer met live muziek en Tantric Dance. DJ Kareem Raïhani, Praful, Avi Adir en DJ Rakesh zorgen daarbij voor een magische muzikale reis.

Informatie

Datum: 28 t/m 30 april
Adres locatie: Club Lite, Jan van Galenstraat 24A, 1051 KM Amsterdam
Kosten: normaal ticket: 200 (+ 65 eten), ticket jongeren t/m 26 jaar: 160 (+ 65 eten)
Aanmelden: www.ticket.tantrafestival.amsterdam
Website: www.tantrafestival.amsterdam

Let’s make life colorful!

 

 Bron: Art of Loving


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De intellectuele traditie is onderworpen aan de heersende macht. Als ik die niet zou verraden, dan zou ik me schamen.

Noam Chomsky, Amerikaans auteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.