School voor Zielsprogressie – Basismodules voor de Nieuwe Tijd

Centrum de Zonnebloom

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3356
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Centrum de Zonnebloom

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Therapieën

(Centrum de Zonnebloom) Monique Houben van de School voor Zielsprogressie geeft therapeuten, coaches, en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om zich verder te scholen in de nieuwe fase van groei waar we ons nu met z’n allen in bevinden. In deze nieuwe fase van groei worden we uitgedaagd om te gaan staan voor wie we werkelijk zijn. Onze bestemming is gecodeerd in ons DNA en dat maakt dat we niet kunnen vergeten waarvoor we geboren zijn en wat we hier met z’n allen komen doen op aarde. Het zit allemaal in ons, ‘Alles is er Al’. 

Advertorial

We mogen ons in deze tijd weer her-inneren wie we werkelijk zijn. Door de reis te maken van ons hoofd naar ons hart en ons (opnieuw) te verbinden met de mystieke ruimte van het hart gaan we ontdekken dat we veel meer zijn dan enkel een menselijk wezen. Niet voor niets hebben we als ziel gekozen om juist nu, in deze tijd, in een menselijk lichaam hier op aarde te zijn. Deze kennis komt weer volledig tot onze beschikking. Kennis en wijsheid waar we met onze gewone logica niet bij kunnen. Door de verbinding met de mystieke ruimte van het hart komen we in een hoger trillingsveld, de vijfde dimensie, waar we vanuit Liefde de wonderen die er om ons heen aan het gebeuren zijn gaan begrijpen.


School voor Zielsprogressie biedt 3 basismodules voor de Nieuwe Tijd
In de eerste basismodule gaan we de reis te maken van ons hoofd naar ons hart, werken we aan het verhogen van ons bewust-zijn en maken we de verbinding met de mystieke ruimte van ons hart. De mystieke ruimte van ons hart, ook wel de geheime hartkamer of heilige ruimte van het hart, is een tijdloze dimensie van het bewustzijn waar alles mogelijk is, hier en nu. In oude geschriften over de hele wereld werd reeds verwezen naar deze speciale plek in ons hart. Het is de ruimte waar je in het centrum zit van je energie en direct in verbinding staat met de hemel, de aarde, je goddelijke innerlijke zelf en alle andere werelden.

Je hebt dus directe toegang tot een enorme informatiebron, waar de wijsheid van de kosmische eenheid te vinden is. Hier bevindt zich de interdimensionale poort die jou verbindt met de Bron. Vanuit deze ruimte kun je dus niet alleen in contact komen met je onderbewustzijn, je dromen en je intuïtie, maar kan je ook contact maken met andere werelden, bibliotheken en hogere dimensies. Hier ben je rechtstreeks verbonden met de Bron, en ervaar je wie je in werkelijkheid, in je wezenskern bent. Hier ontdek je wat jouw unieke spirituele bestemming is en welke scheppende kracht je in je draagt met alle talenten en mogelijkheden. Je gaat zien/ontdekken/bewust worden wat je nog tegen houdt om helemaal te leven vanuit je hart.

In de tweede basismodule gaan we ervaren dat we multidimensionale wezens zijn met veel meer unieke mogelijkheden en capaciteiten dan wij tot nu toe voor mogelijk hebben gehouden. We verdiepen ons in het ontstaan van de schepping, de bewustzijnsevolutie van de mens en verbinden ons volledig met ons goddelijke innerlijke zelf of Ik Ben tegenwoordigheid. Vanuit de mystieke ruimte van ons hart gaan we ons afstemmen op hogere bewustzijnsniveaus die ver boven onze ego-persoonlijkheid uitstijgen en maken contact met de verschillende dimensievelden.


In de derde basismodule
gaan we ons verder verdiepen in het mysterie van het leven, want hoe bewust zijn we nu eigenlijk? Wat weten we nu werkelijk over het bestaan van andere werelden en onze oorsprong? Veel van wat we tot nu toe hebben geloofd zijn aannames over die werkelijkheid. In deze tijd mogen we weer ontdekken dat onze aarde onderdeel is van een veel groter plan dan dat wat we tot nu toe voor waar hebben aangenomen. In deze module nemen we een kijkje in de geschiedenis van onze evolutiereis en het grote kosmische plan. We ontdekken en integreren nieuwe multidimensionale zelven die meestal verder ontwikkeld zijn dan ons huidige bewustzijnen en maken we kennis met sterrenvolken en andere buitenaardse wezens.

Handboek
In alle drie de basismodules krijg je een uitgebreid handboek met daarin kennis, achtergrondinformatie, oefeningen en meditaties aangereikt die je voor jezelf of in de praktijk kunt gebruiken om cliënten te ondersteunen bij het ‘gaan staan’ voor wie ze werkelijk Zijn.

Vervolg basisverdieping in co-creatie verder bouwen aan een nieuwe aarde
Na deze basisverdieping is het mogelijk om je aan te sluiten bij de groep van mensen die vanuit gelijkwaardigheid en transparantie in co-creatie met elkaar verder werken. De kennis en wijsheid, die we allemaal op onze eigen unieke manier bij ons dragen, wordt met elkaar gedeeld en verder ontwikkeld in een open, creatief en bewust proces. Alle groepsleden dragen sleutels voor
bewustzijnsgroei in zich voor de hele groep. Door gebruik te maken van ieders unieke kennis en wijsheid, ontstaat er een grotere reikwijdte en kunnen we met meer gemak nieuwe mogelijkheden en technieken ontwikkelen om zo met elkaarte bouwen aan een nieuwe aarde. Uit deze samenwerking zijn al prachtige initiatieven en ontwikkelingen ontstaan.

De Basismodules van de School voor Zielsprogressie worden gegeven door Monique Houben. Monique heeft een eigen praktijk in regressie- en reïncarnatietherapie en is een ervaren life between lives- en zielsprogressietherapeut.

Praktische gegevens:
Basismodule 1 wordt gegeven op zaterdag 1 en zondag 2 juli. Kijk voor meer data op www.zielsprogressie.nl/basismodules-voor-de-nieuwe-tijd-

Kosten:
De kosten per basismodule zijn €399,-; dit is inclusief cursusmateriaal, alle maaltijden, overnachting, koffie en thee tijdens de twee scholingsdagen.

Locatie: Centrum De Zonnebloom, Klein Oirlo 22, 5811 AW Castenray, gemeente Venray.

Voor meer informatie en aanmelding
Monique Houben
Tel. 0478-561494
[email protected]
www.zielsprogressie.nl


Centrum de Zonnebloom


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De sterren zijn louter hele noten. De hemel de partituur. De mens het instrument.

Christian Morgenstern, Duits dichterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.