Tantra als Yoga voor de aanraking

Being of Love Groningen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3866
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Being of Love Groningen

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Therapieën

(Being of Love Groningen) Being of Love Groningen is een Tantrapraktijk in Haren, provincie Groningen. Voor zowel Tantra Coaching, Tantra Massage als Tantra Workshops kun je bij mij terecht. Het bijzondere aan mijn praktijk is dat betaling voor mijn diensten gebeurd op basis van donatie. Dat houdt in dat ik het aan diegene die ik behandel overlaat om naar vermogen mij te geven wat hij/zij kan en wil geven. Ik heb voor deze betaalwijze gekozen omdat ik met tantra mijn bijdrage wil leveren aan een betere wereld en dat ik mijn gift of the gods alleen echt kan schenken zonder dat ik daar vanuit mijzelf een waarde tegenover stel en dat ik dat in vol vertrouwen laat bij de mensen die ik behandel.

Advertorial

Tantra Coaching

Mannen en vrouwen coachen in het (weer) laten stromen van hun levensenergie. Mensen uitnodigen uit het hoofd en in het lijf te komen is waar ik voor ga. Coaching is in mijn praktijk vooral luisteren en vanuit de Tantra handvatten en oefeningen aanreiken om (weer) meer in contact met jezelf te komen. Van daaruit is contact met andere makkelijker omdat je dat vanuit contact met jezelf doet. Ik werk met meditatie, adem en contactoefeningen. Ook voor stellen is er contactgerichte oefening en contactvormen om vanuit de tantrische visie werk in verbinding te komen. 

Tantra Massage

Massage is een natuurlijke manier van contact. De kashmirische Tantra Massage nodigt uit om te zijn in het contact zonder doel en zonder doen. Er is contact en in het contact ontstaat de beweging, de massage. Dit is vooral een uitnodiging om in je lijf te komen en je levensenergie te voelen stromen. Deze energie staat vaak op een laag pitje omdat we zoveel in ons hoofd bezig zijn. De stroom van de beweging ontstaat in het moment en nodigt uit tot overgave en voelen. Een kashmirische Tantra Massage kan naast een heerlijke ontspanning ook de seksuele energie (weer) beter laten stromen. Deze levensenergie verspreidt in de massage over het hele lichaam en heeft een helende werking. De stromende seksuele energie heelt omdat ze in het lichaam blijft. Er is dus géén seksuele uitwisseling tussen gever en ontvanger.

Tantra Workshops


Workshops geef ik onder andere op festivals en in mijn praktijk in Haren tot 12 personen. Ik geef massageworkshops voor (gelegenheids-)stellen waarin – naast een theoretisch gedeelte – vooral veel praktische uitwisseling is. Je leert een tantramassage geven aan je partner zodat je daar thuis verder mee kunt.

Tantra is een al meer dan 4000 jaar oude leer die zich onderscheid van andere spirituele wegen door het omarmen van het hele bestaan. Goed, slecht, mooi, lelijk enzovoort. Tantra is voor mij persoonlijk, AnandShahid, de weg naar leven in vrijheid. Bij jezelf blijven geeft rust, vertrouwen en balans. Dit praktiseer ik ook in mijn praktijk Being of Love Groningen.Heb je vragen, kijk bij meest gestelde vragen en voel je welkom contact op te nemen.

 

Bron: Being of Love Groningen


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Er is geen verlichting buiten het leven van alledag.

Tich Nhat Hahn, Vietnamees monnikBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.