Rawfood, Superfood & Green Smoothie work/eetshop | Zondag 13 oktober | Bodegraven

Raw Food

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12799
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:JudithsFavorites

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Gezondheid, Voeding, Raw food, Geografisch, Nederland

(Judith Favorites) Wil je meer energie in je leven? Een gezond lichaam? Een liefdesrelatie met eten? We starten deze zondag om 11.00 uur en eindigen rond 14.00 uur. Je leert tenminste 1 zoete en 1 hartige Green Smoothie te maken en je kunt kennismaken met allerlei SuperFoods. Aan tafel kun je genieten van tenminste twee Raw Food gerechten die we gezamenlijk bereiden. Je zult uitgebreid lunchen.
 
Deze workshop is voor beginners en gevorderden. Iedereen is welkom!

Deze work/eetshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft om gezonder te gaan eten. Je hoeft geen raw foodie te zijn of te worden, maar het zal je mogelijkheden en ideeën in de keuken vergroten. Als je al wel het eea van rawfood afweet, of het ook al deels eet, weet dan dat ik vooral van de 'Rawfoods for busy people ben'.
 

Alle deelnemers krijgen deze dag een code waarmee ze na afloop en via het internet met 15% korting kunnen winkelen in mijn webwinkel

www.judithsfavorites.com

Volgens eerdere deelnemers is deze middag Inspirerend, Lekker, Gezellig en Blij! Je krijgt veel informatie over voeding en gezondheid en je kunt een andere relatie met voeding creëren.

Deelname is € 45,- incl 21% btw en alle ingrediënten. Je kunt je plek reserveren door een ticket te kopen op judithsfavorites.com/nl/rawfood/153-green-smoothie-superfood-rawfood-13-okt.html

Erg leuk als je komt!

Judith van Beers (45) is verpleegkundige en sinds 2003 coach, trainer en natuurgeneeskundig therapeut. Zij houdt zich sinds 2010 bezig met RawFood. Zij volgde classes bij David Wolfe, Jennifer Thompson en Brian Clement. Haar passie ligt vooral in het bereiden van gezonde, rauwe en fast food recepten. RawFood voor busy people dus!

Link naar het event op facebook is www.facebook.com/events/136625936537800/?fref=ts

Deze workshop is voor beginners en gevorderden. Iedereen is welkom!

Bron: judithsfavorites.com


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Opgewektheid is de vader van goede gezondheid en vriendelijkheid de moeder van geluk.

OnbekendBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.