Rauw eten in de Lage Landen | Achtergrondinformatie, recepten en tips

Rauw eten in de Lage Landen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4221
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Boeken, Voeding, Media en agenda, Raw food

(Uitgeverij Akasha) Dit boek brengt de rauwe keuken smaakvol tot leven. Maar naast smaakvol is deze keuken vooral heel gezond. Door voeding niet boven de 45 °C te verhitten blijven alle enzymen, vitaminen en mineralen behouden.

Advertorial

De meer dan 120 recepten in dit oorspronkelijk Nederlandse boek zijn afgestemd op de energiebehoefte van mensen in ‘de Lage Landen’ en het klimaat met zonnige, maar ook veel koude en natte dagen. De producten die worden gebruikt worden veelal dicht bij huis geproduceerd.

Zo wordt een weg dwars door de rauwe keuken geschetst en voeg je moeiteloos meer rauw toe aan je dagelijkse menu.

Ria Simons deed een opleiding in de natuurgeneeskundige voedingsleer. Vanuit interesse en passie voor voeding heeft zij zich volledig in de voedingsstijl van rauw eten verdiept.

Uitgeverij Akasha
Ria Simons
ISBN 978 94 6015 115 6
204 Pagina‘s
Hard kaft
Rijkgeïllustreerd in kleur
€ 24,50


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij Akasha



Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen





Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Soms valt het een generatie toe om groots te zijn. Jullie kunnen die generatie zijn.

Nelson Mandela, ex-president van Zuid-Afrika











Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.