8 - 10 juni 2018 | Festival Natuurrijk Samen | Beekbergen

Festival Natuurrijk Samen 2018

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3099
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Kinderen, Mannen, Vrouwen, Inspiratie

(Earth Matters)

Festival Natuurrijk Samen 
Je ware kracht heel eigen leven 

8, 9 en 10 juni 2018

Beekbergen, Veluwe

De prachtige bossen van de Veluwe vormen het intieme decor voor dit knispernieuwe festival. Vrijheid en vooral genieten zijn naast het natuurschoon, de bedding om het proces dat we zelf Schepper zijn van werkelijkheid, vanuit samenwerking, openheid en kracht, gezamenlijk dieper te activeren.

Tussen de muziek en de stilte, het vlotvaren en bekrachtigingen, het vuur dat het gehele festival brandt en AbunDance (dansen op live akoestische muziek), de kruidenwandelingen en het vlotvaren, het zingen en de informaties, een GPS Natuur Hike of het tokkelen, de Kids Outdoor Kookclub, jong en oud samen bamboebouwen, je eigen lepel van hout snijden en nog veel meer, is er gelegenheid elkaar WezenRijk te ont-moeten.

Vrijland, een eigen slaapdorp voor alle kinderen en het AvontuurRijk programma “Oerkids” staan garant voor een onvergetelijke en bekrachtigende ervaring van ieder kind.

Hier mag de verbinding tussen groot en klein, grootser dan een scheiding zijn. De uitnodiging tijdens het Festival Natuurrijk Samen dat door Earth Matters in samenwerking met Martijn van Staveren wordt georganiseerd, is om in respectvolle zelfreflectie diep in het eigen wezen te schouwen óf en hóe vrij we zijn van aannames en overtuigingen.

Ben jij werkelijk bereid om naar jezelf te durven kijken vanuit een open en schoon veld? Vanuit je wezenlijke Kracht? Wie ben jij echt? Wat zijn de dwarsverbanden tussen mijn leven nu en mijn intergalactische potentieel? Welke elementen werken je nu nog “tegen”, hoe herken je deze en wat is er nodig, vanuit jezelf om deze te doorbreken.

Martijn van Staveren deelt informaties over onder andere een aantal ervaringen die hij van kinds af aan mee maakt en ver terug gaan in de zogenaamde tijd voor de geboorte op de Aarde. Martijn noemt zichzelf vrijuit spreker en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen uit andere werelden over het potentieel “waarneming & observatie” vanuit het Vrije Hart en draagt informaties in zich die nu op Aarde opnieuw zichtbaar aan het worden zijn. 

Innerlijke Vrijheid, Zelfbeschikking, Lichtheid, Respect, Waarheid, Vrede en vooral Plezier maken zijn de pijlers van dit alcohol- en drugvrije festival. NatuurRijk SamenZijn. Het nieuwe bewustzijn brengt ons in een geheel nieuwe realiteit, met onbegrensde mogelijkheden. Je kunt in autonome verbondenheid met jouw eigenheid bijdragen aan deze krachtige, gezamenlijke activatie van de kwantum fysische scheppingswetten en daarmee de beschikbaarheid van je eigen kracht significant laten toenemen.

Er is een camping met en zonder stroom, er zijn tenten met veldbedden en ook bungalows beschikbaar. De kinderen hebben hun eigen kinderdorp waar ze ook kunnen slapen (we eten samen) en voor hun entree zijn er sterk gereduceerde tarieven. Het festival is niet zonder accommodatie te boeken (dat kan wel in de webshop, maar we zullen je vragen om bij te boeken of het geld retour te krijgen). Klik hier om de accommodatie van jouw keuze te boeken of hier om dat in 3 termijnen te betalen.

Vrijwilligers komen vrijdagmiddag om 12 uur al aan en krijgen 100 euro korting. Je wordt ongeveer een dagdeel per dag ingezet op verschillende taken (meehelpen met maaltijden, stoelen klaarzetten, informatiepunt, Vrijland etc.)

En als klap op de vuurpijl bieden we aan om gespreid te betalen (in 3 maandelijkse geautomatiseerde termijnen - m.u.v. de bungalows). 

Festival Natuurijk Samen Super Early bird Early bird Regular  
 incl. alle maaltijden bio/vega Tot 1 jan Tot 1 mrt Tot 8 jun  
Festival volwassen  €            195,00  € 210,00  € 225,00  
Festival kind 0 - 3  €              75,00  €   85,00  €   95,00 Oerkids programma
Festival kind 4 - 16  €            145,00  € 155,00  € 175,00 Oerkids programma
Festival vrijwilliger  €              95,00  €  105,00  €  115,00 max 25 personen

 

Overnachtingen per persoon Festival Per 
  per nacht pp bungalow
Eigen tent klein (zonder stroom)  €        20,00  €    40,00  
Tent met matras  €        22,50  €    45,00  
Eigen kampeermiddel groot (met stroom)  €        25,00  €    50,00  
Bungalow (8 pers)*  €        34,38    € 550,00
Bungalow (6 pers)*  €        36,67    € 440,00
Bungalow (4 pers)*  €        45,00    € 360,00

* Bungalows zijn incl. eindschoonmaak, bedlinnen, toeristenbelasting en reserveringskosten en kunnen niet in termijnen betaald worden. De entree voor het festival kan dan nog steeds wel in termijnen betaald worden indien gewenst. De bungalows hebben we niet volledig zelf ingekocht en zal daarom ook niet meer vlak voor het festival te boeken zijn is de verwachting. 

Gespreide betaling:

Festival Natuurijk Samen Early bird Per mnd  
 incl. alle maaltijden bio/vega Tot 1 mrt 3 x  
Festival volwassen  €            210,00  €   70,00  
Festival kind 0 - 3  €              85,00  €   28,33 Oerkids programma
Festival kind 4 - 16  €            155,00  €   51,67 Oerkids programma
Festival vrijwilliger  €              95,00  €   35,00 max 25 personen

 

Overnachtingen per persoon Festival Per mnd
  per nacht pp 3 x
Eigen tent klein (zonder stroom)  €        20,00  €    40,00  €    13,33
Tent met matras  €        22,50  €    45,00  €    15,00
Eigen kampeermiddel groot (met stroom)  €        25,00  €    50,00  €    16,67

Eigen tent klein 
Als je deze optie boekt kun je op het festivalterrein, midden in de bossen, je eigen kleine koepeltentje opzetten. Er is sanitair op het terrein wat meerdere keren per dag schoongehouden wordt met douches en wc's. De prijs is per persoon en niet per tent. Er is geen stroom beschikbaar. Campers, caravans en grotere tenten kunnen niet op het terrein, maar staan op een camping op 800 meter van het festivalterrein (met stroom).

Tent met veldbed (huur) 
Bij deze optie kom je in een grote tent te liggen met maximaal 5 personen en daar staat een veldbed voor je in.  Er is sanitair op het terrein wat meerdere keren per dag schoongehouden wordt met douches en wc's. Er is geen stroom beschikbaar. 

Eigen kampeermiddel (groot, met stroom)
Kom je met je eigen camper, caravan of grotere tent, dan kun je terecht op de camping die zich op 800 meter van het festivalterrein bevindt. Alle opties van een moderne camping zijn daar beschikbaar.  

Bungalow
Wil je iets meer comfort? Dan bieden we de mogelijkheid om een bungalow te huren bij de buren van het festivalterrein. Er zijn opties voor 4, 6 en 8 persoons bungalows en de prijs is inclusief toeristenbelasting, eindschoonmaak, bedlinnen en reserveringskosten (all in), wel eigen handdoeken meenemen. Voor de bungalows hebben we helaas geen mogelijkheid voor gespreide betaling. 
Deze optie hebben we niet volledig zelf ingekocht en zal daarom ook niet meer vlak voor het festival te boeken zijn is de verwachting. 

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Zolang je geen deining maakt lijkt het leven gemakkelijk. Dat betekent wel dat je jezelf veroordeelt tot machteloosheid, je bent al gestorven voor je dood bent.

Jeanne Moreau, Frans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.