Vanaf 18-08-2017 | Lage Vuursche | Healing Festival

Stichting Helende Evenementen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:1191
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Stichting Helende Evenementen

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Festivals en reizen

(Agenda item |St. Helende Evenementen) Wanneer een grote groep mensen bijeenkomt om aan bewustzijn te werken ontstaat er een energieveld dat voelbaar is en waarin je alleen aanwezig hoeft te zijn om te kunnen helen. Deelnemers en docenten creëren samen dat veld. Je bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn van 18 t/m 20 augustus.

Bewustzijnsverruiming ontstaat als je even je kleine ‘ik-wereld’ weet te ontstijgen en er spontaan een verbinding ontstaat met een helend veld dat ons allen omringt. Als je dit al een keer ervaren hebt weet je precies wat we bedoelen. Je voelt je gedragen door iets groters, je hart staat open en je weet dat we met ons allen Een zijn.

Helen in eenheid
Wij hechten grote waarde aan dat helende veld. We koesteren en bewaken het energieveld waarin mensen troost vinden, kunnen helen en zich verbinden met Kracht, Licht, God, Bewustzijn of de Bron. Dit doen wij door docenten aan te trekken die het “Veld van Helen en Verbinden” herkennen en uitdragen. Er worden geen marktkramen of commerciële activiteiten toegelaten op het festival.

Vele wegen leiden naar het openen van het hart en die verbinding. Daarom zoeken wij diversiteit aan workshops, zodat iedereen liefdevol kan kennismaken met nieuwe inzichten, workshops en op zijn/haar eigen manier die verbinding kan vinden. Mensen met een open hart en een verbinding met de Bron zullen nooit meer alleen vanuit zelfbehoud handelen. Zij voelen de verbinding met het leven, andere mensen, het dieren- en plantenrijk en moeder aarde.

Meer dan 45 workshops
Het Healing Festival biedt 3 dagen ieder dagdeel keuze uit 8 workshops, variërend van dans, healing, klank & stemwerk, mantra, tantra, yoga, meditatie, familie opstellingen, ademwerk, creativiteit en meer… Je stelt je eigen programma samen. Alle workshops staan beschreven op de website. Bekijk hier het programma.

Healingveld
Ook is er een Healingveld waar individuele sessies worden aangeboden tegen een kleine vergoeding. Voor sessies op het Healingveld kun je wel inschrijven. Bekijk hier het aanbod.

Prachtige locatie
Het festival vindt plaats op een comfortabel landgoed met mooie werkruimtes en een glazen piramide als restaurant. We hebben vijf prachtige zalen, enkele tenten, een zweethut, een sauna en een yurt voor de 45 workshops en optredens. Dit alles omringd door prachtige velden en bossen van de Lage Vuursche. Tussen de workshops zijn er muziekoptredens en fantastisch biologische, vegetarische maaltijden. Slapen kun je in een tent, camper, op zaal, een kamer of in hotels in de buurt. All-in prijzen vanaf 240 euro. 

Het festival duurt drie volle dagen
Datum: 18 tot en met 20 augustus 2017
Tijd: Iedereen is welkom vanaf vrijdag 18 augustus 9:00 uur
Locatie: Lage Vuursche
Prijs: All-in vanaf 240 euro
Klik voor meer informatie op www.healingfestival.nl en schrijf je nu in!

Tot slot
Het is onze uitdaging dat eenieder geheeld, opgeladen en met de ervaring dat we EEN BEWUSTZIJN zijn weer naar huis terugkeert. Dat je nieuwe inzichten, ervaringen en inspiratie hebt opgedaan. Dat je hart nog minstens maanden open staat.

 

Bron: Stichting Helende Evenementen


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Creëer een dagelijkse discipline in je leven, zodat je het innerlijke vuur brandend houdt en je kernwaarden en dromen dagelijks bekrachtigd.

Tijn Touber, Nederlands schrijver, componist en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.