Vanaf 12-05-2017 | Baarn | Workshop Hybriden door Tanis Helliwell

Hajefa

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:1645
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Hajefa

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Therapieën

(Tanis Helliwell | Uitgeverij Hajefa | agenda-item) Hybriden, mensen met een ruimer bewustzijn. Ben ik een hybride? Als je onderstaande verklaringen met ’ja’ beantwoordt, zal Hybriden jou zeker interesseren:

· Ik heb vaak het gevoel dat ik hier niet kan aarden.
· Ik ben overgevoelig voor geweld.
· Ik zet me in voor de aarde.
· Ik zou mezelf beschrijven als een onafhankelijk denker.
· Ik volg mijn eigen innerlijke leiding over wat juist is, zelfs al gaat dat in tegen de norm.Ben jij een hybride?

In mythen, religies en archeologische ontdekkingen over de hele wereld wordt vaak gesproken over de aanwezigheid van intelligente niet-menselijke wezens die hebben gekruist met de mens, met hybriden als resultaat. Tanis Helliwell levert overtuigend bewijs van het bestaan van 22 verschillende menselijke hybriden (mensen met een bewustzijn van elementwezens, zoals engelen, dolfijnen, reuzen, draken, centauren, pan en vele anderen).

Mensen die ontdekken dat ze een hybride zijn geven aan dat ze als gevolg van die ontdekking het gevoel hebben meer authentiek te kunnen zijn – met meer energie, krachtiger en meer eigenliefde.

Informatie over het evenement
In het weekend van 12 t/m 14 mei is Tanis Helliwell in Nederland en geeft een lezing en workshop in Baarn over Hybriden. Tanis Helliwell is bekend om haar contact met natuurwezens en zij heeft hierover diverse boeken geschreven. Deze workshop over Hybriden is de eerste en dit jaar ook de enige workshop die zij in Europa geeft over dit onderwerp! Net als met haar baanbrekend werk over natuurgeesten in het prachtige boek Een zomer met het kleine volkje, verricht Tanis met Hybriden wederom pionierswerk in een geheel nieuw onderzoeksgebied! Een aanrader om de workshop hierover te volgen!
 
Programma van Tanis Helliwell in Nederland:

In Voerendaal:
Een lezing over Hybriden op woensdag 10 mei 2017 van 19:30 tot 21:30 uur. Meer informatie en aanmelding kan via de site van De Goed Nieuwskrant

In Baarn:
Een lezing over Hybriden op vrijdag 12 mei 2017 van 19:30 tot 21:30 uur.
Een workshop over Hybriden op zaterdag en zondag, 13 en 14 mei 2017 van 10:00 tot 17:00 uur.
Zowel de lezing als de workshop zijn in het Engels (zonder simultaanvertaling)!

Prijzen:
Lezing vrijdag € 30,-. Bij boeking het hele weekend: lezing gratis!
Workshop twee dagen voor € 275,-
 
Prijzen zijn inclusief koffie, thee en koekjes, maar exclusief lunch. Een bijdrage aan de lunch op de locatie kost € 25,- voor beide dagen. De lunch is biologisch en vegetarisch (soms met een klein beetje vis). De lunch dient van te voren doorgegeven te worden en kan niet op de dag zelf besteld worden! De locatie is ongeveer acht minuten lopen van het centrum van Baarn.
 
Locatie: Mec Spirit 'Huize Madoera', Javalaan 24, 3742 CP Baarn, The Netherlands

Meer informatie over de lezing en de workshop staat op:
www.hajefa.nl/hybriden


Bron: Hajefa


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Als er momenten waren dat mijn druif tot een krent verdroogde en mijn kerkklok zijn blijde klank verloor, vergeeft het me dan. Geef de schuld aan mijn hoofd, niet aan mijn hart.

Jesse Jackson, Amerikaans dominee en politicusBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.