Kokosnoot geneest | Ontdek de genezende kracht van kokosnoot

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5873
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Voeding

(Succesboeken) Het boek Kokosnoot geneest is een van de beste boeken die dr. Bruce Fife, de beste kokosnootspecialist en -kenner, ooit schreef.

In zijn eigen woorden:

"De kokosnoot wordt de koning van de voedingsmiddelen genoemd. Het wordt zowel als voedsel om het leven te onderhouden en als medicijn om de gezondheid te herstellen, gebruikt. Traditie wil dat het nuttigen van de vrucht van de kokospalm een van de geheimen van een goede gezondheid en een lang leven is.

Voor zover ik weet, heeft met betrekking tot de gezondheid geen enkel ander voedingsmiddel zo veel te bieden als de kokosnoot. En inderdaad hebben vele mensen langere perioden op weinig meer dan alleen kokosnoten geleefd. Sommige eilandbevolkingen gedijen op een voedingspatroon dat voornamelijk uit kokosnoot bestaat.

Generaties hebben zonder ziekten, aandoeningen en plagen van de moderne samenleving geleefd. Er zijn weinig tot geen voedingsmiddelen die zo goed in de voor het menselijk lichaam benodigde voedingsstoffen en geneesmiddelen kunnen voorzien. Kokosnoot is waarlijk de koning van de voedingsmiddelen. Het vruchtvlees van een volledig volgroeide kokosnoot is hard, wit en licht zoet met een smaak van noten. In de tropen zijn onvolgroeide kokosnoten, die ook wel groene of jonge kokosnoot genoemd worden, een delicatesse. Het vruchtvlees is dan slechts gedeeltelijk ontwikkeld en heeft een gelei-achtige structuur.

Het is zacht genoeg om met een lepel te eten en het smaakt duidelijk anders dan het vruchtvlees van een volgroeide kokosnoot. Het zachte vruchtvlees van een jonge kokosnoot wordt vaak aan baby's als hun eerste vaste voedsel tijdens de zoogperiode gegeven. Naarmate de kokosnoot volgroeit, wordt het vruchtvlees, het kokos, harder en dikker.
Jonge kokosnoten bederven veel sneller dan volgroeide noten, zodoende zijn ze buiten de tropen minder vaak in de handel. Als je ze wel in de gematigde streken aantreft dan worden ze gekoeld bewaard om bederf tegen te gaan. Naarmate de kokosnoot volgroeit neemt het olie- en vezelgehalte toe.'

Ontdek de verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van het vruchtvlees, de melk, het water en de olie van de kokosnoot. Door dit boek leer je hoe je de kokosnoot kunt gebruiken om:

  • Hart- en vaatziekten te voorkomen
  • Nierstenen op te lossen
  • Je bloedsuiker in balans te brengen en diabetes onder controle te houden
  • Je immuunsysteem te versterken
  • Je tegen kanker te beschermen
  • Je energie op te peppen en je stofwisseling te verhogen
  • Overmatig lichaamsvet kwijt te raken
  • Ziekteverwekkende bacteriën, virussen en schimmels te doden
  • Symptomen van een spastische dikke darm of de ziekte van Crohn te verminderen
  • Je huid tegen de beschadigingen van vrije radicalen, die een vroegtijdige veroudering veroorzaken, te beschermen

Overige productinformatie:
416 pagina's
ISBN: 9789079872824
Uitvoering: Softcover
Auteur: Bruce Fife
Uitgeverij: Succesboeken
Prijs: € 22,50
Om te bestellen klik hier

Over de auteur:
Bruce Fife, ND, is schrijver, spreker, gediplomeerd voedingsdeskundige en natuurarts. Hij is uitgever en redacteur van de Healthy Ways Newsletter. Hij is voorzitter van het Coconut Research Center, een organisatie die ten doel heeft om zorgverleners en het publiek over de positieve voedingsaspecten van de kokosnoot te onderwijzen.
Hij heeft meer dan twintig boeken geschreven, die vertaald zijn in vele talen, waardoor tienduizenden mensen wereldwijd van een betere gezondheid genieten.

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!|

Bron: Succesboeken


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mijn vader zegt altijd: "Wat je niet kunt veranderen, dat moet je accepteren". Terwijl ik vind: wat je niet kunt accepteren, dat moet je veranderen!

Theo Maassen, Nederlands cabaretierBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.