Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 3 februari 2016

Planet

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3980
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gewoon-spiritualiteit.nl

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, (Grens)wetenschap, Astrologie, Voorspellingen

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Een heel mooi Pele-rapport van Kaypacha over een zeer bijzondere tijd.

“We hebben een prachtige Maan/Mercurius conjunctie dat precies gelijk met Venus oploopt, met Pluto daarboven. Zaterdag, staat allemaal in het teken Steenbok. We hebben de Maan, Mercurius, Venus en Pluto in Steenbok. Ja ja ja, zaterdag. En zondag, als het zondag is hebben we de Zon vierkant met Mars en we hebben een nieuwe Maan maandag op 20 graden Waterman, waar ik nog verder en dieper op in ga. Ik ga daarover nog uit de Sabian Symbols lezen, want dat is zeer krachtig.”

“Een grote witte duif die een boodschap bij zich draagt. Het sleutelwoord daarvoor is het antwoord van spirituele organisaties, dat is de witte duif; voor grondige, vasthoudende, zegevierende individuele inspanningen. Jupiter conjunct de noordelijke maansknoop in Maagd. Mars in Schorpioen, Mercurius-Pluto-Venus in Steenbok; Hallo, ik kan niet meer zeggen dan grondig, vasthoudend, en zegevierend. Het individu dat zich moedig heeft getoond en met een ontembare geest door zijn cruciale crisis is gegaan, ontvangt de ware, diepe spirituele zegening van het zielenrijk; ‘Missie geslaagd’. Vrede zij met u.”

De mantra voor deze week:
Wanneer ik het nieuwe creëer,
ben ik inspiratie.
En verlies ik geen tijd en kracht
door afgeleid te worden door verzet.
INJOY


Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Bob Kukler


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Als je één eigenschap zou mogen kiezen die je door het leven kan helpen, kies dan voor gevoel voor humor.

Jennifer Jones, Amerikaans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.