Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 20 januari 2016

stars

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3344
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gewoon-spiritualiteit.nl

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Voorspellingen, Persoonlijke ontwikkeling, Astrologie

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Ook voor deze week voorziet Kaypacha weer een intense tijd. Een tijd van ontmaskering en helderheid. Maar laten we eens kijken naar de astrologie in deze tijd; het is allemaal niet alleen maar een ‘gelukkig kerstfeest'. Dit was en is een intense tijd.

Pluto is intensiteit. Mercurius die terug komt en laten we ernaar kijken; Mercurius kwam – en hier is Pluto - Mercurius komt op 19 december langs, diepe, zware geheimen, onthullingen, intense gesprekken, zelfonderzoek, en zoals… Misschien komt er slecht nieuws uit de buitenwereld, want dat is Steenbok. Slechte zaken, economie en geld en…. intensiteit. Dan komt Mercurius die daar licht op zet, vervolgens gaat Mercurius achteruit lopen en komt weer terug.

Dus is er deze week een thema gaande en kun je zien dat er conversaties zijn, bepaalde thema’s, uitdagingen die eerder midden december voor jou naar boven kwamen, die komen nu weer terug! Waar heeft dat mee te maken? Dat zal ik je vertellen; met relaties, partnerschap en intimiteit. En waarom? Zwarte maan Lillith gaat door Weegschaal in oppositie met Uranus vierkant Pluto en dat brengt echt de schaduw-elementen naar boven van ons onderbewuste. Onze onbewuste schaduw-zaken en die schaduwzaken hebben te maken met schaamte.

Hetgeen waar we schaamte voelen over onszelf. We drukken het weg, schuiven het aan de kant en verbergen het. Vermijden het en proberen het niet aan anderen te tonen. Het is de bron van geheimen. En Pluto en de onderwereld is ook het rijk van geheimen. Dus deze hele tijd gaat over ontmaskering en helderheid. Saturnus gaat door Boogschutter, Venus door Boogschutter naar Steenbok en dat gaat allemaal over integriteit, moraal, ethiek.”


De mantra van deze week:
Als ik in mijn spirituele zelf ben
is er geen verlies of winst
Mijn angsten vallen uiteen als ik me bevrijd
en vrij ben om opnieuw te vliegen

INJOY!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

And in the end, the love you take is equal to the love you make.

The BeatlesBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.