Isis-kaartlegging voor 2016

Isis kaartlegging 2016

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6647
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:A3 Boeken

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Voorspellingen

(Petra Stam en Els Lijesen) De Egyptische godin Isis wordt ook wel de Moeder van de Ziel genoemd. Ze wijst je de weg naar jouw bestemming, die je diep in je hart al kent. Je moet het je alleen herinneren. De Isis-mysteriekaarten helpen je daarbij.

Deze kaarten geven zicht op de energie van Egyptische goden en symbolen; hulpbronnen die jou ten dienste staan. Iedere Isiskaart geeft een advies, een voorspelling en een energetische oefening.

We hebben een legging gecreëerd die je kunt doen om inzicht te krijgen in je mogelijkheden voor het komende jaar. Voor je de legging doet, is het goed om even stil te worden en je te concentreren op jezelf. Dan trek je vier kaarten, die je als volgt duidt:

1. Welk thema neem je mee uit 2015? Duid de kaart en probeer zo duidelijk mogelijk te krijgen waarmee dit thema te maken heeft (op welk gebied, waarom neem je dit mee, wat is er nog niet aan afgerond, etc.)

2. Wat kun je (beter) loslaten zodat je in 2016 meer tot je recht komt of meer vanuit je ziel kunt leven?

3. Advieskaart: geeft advies omtrent 2016

4. Uitkomst: Hoe zul je 2016 ervaren?

Petra Stam en Els Lijesen hebben de Isis mysteriekaarten ontwikkeld en schreven eerder het boek Isis en de 14 sleutels tot heelwording.


Geplaatst door A3boeken

A3boeken

A3 boeken is opgericht in 2004 door Adrie Beyen. Het fonds is te vangen onder de paraplu van oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur. Oftewel A3 boeken geeft boeken en kaartspellen uit over spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, leven en dood, cultuurhistorie, astrologie, (natuur)religies, natuurbeleving en (dagboek)schrijven...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van A3boekenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ter uwer informatie zou ik u graag een vraag willen stellen.

Samuel Goldwyn, Amerikaans filmproducentBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.