Rectificatie verdwenen artikel over DNA code in I Ching

Ontcijferde codes

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4917
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Site mededelingen

(Redactie Earth Matters) Er heeft de afgelopen dagen kortstondig een artikel op onze site gestaan, wat inmiddels is verwijderd. Dit artikel ging over een DNA code, verborgen en gevonden in de I Ching. Dit artikel was niet door onszelf geschreven, wel hebben wij hier zelf de verkeerde titel boven geplaatst.

Hiermee hebben wij een ongelukkige fout gemaakt in de te volgen procedure. Eén van onze medewerkers heeft in een eerder stadium contact gehad met de schrijver van dit artikel, waarbij er duidelijk is afgesproken dat de materie vooralsnog niet voor een Earth Matters publicatie geschikt is.

De nadrukkelijke wens van de schrijver om voorlopig nog geen grote ruchtbaarheid te geven aan zijn onderzoekswerk, hebben wij hiermee per vergissing genegeerd. Met dit schrijven corrigeren wij deze vervelende situatie, waarbij wij in de toekomst mogelijk op het onderwerp zullen terugkomen.


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Creëer een dagelijkse discipline in je leven, zodat je het innerlijke vuur brandend houdt en je kernwaarden en dromen dagelijks bekrachtigd.

Tijn Touber, Nederlands schrijver, componist en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.