Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 23 december 2015

galaxy

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4341
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gewoon-spiritualiteit.nl

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, (Grens)wetenschap, Astrologie

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Voor Kerstmis heeft Kaypacha werkelijk een prachtige, astrologische boodschap. Kaypacha: “Volle Maan op de vierde graad van Steenbok/Kreeft.  Het is volle Maan met Kerstmis en dat is niet het enige. Uranus komt tot stilstand en gaat vooruit lopen op eerste kerstdag, Mercurius maakt een prachtige driehoek naar Jupiter op eerste kerstdag. Er is echt wel iets gaande hier. Er zijn een aantal krachtige aspecten bezig zoals je zult hebben opgemerkt, met deze zonnewende; de winterzonnewende op het noordelijke halfrond.”

Dus we bevinden ons in een tijd van afsluiting, afwerking, voltooiing van een drie jaar durende transitie. Een driejarige fase, die begon met een Uranus Pluto conjunctie in Maagd in midden jaren zestig. Toen kwamen de vierkanten en dat is een wedergeboorte, een nieuwe opening, dat is hier nu gaande. We hebben de geboorte van een nieuw jaar en de zonnewende en Mercurius die oprijst uit Pluto (onderwereld); het is gewoon deze hele tijd.”

Dit is een tijd van wederopstanding. De tijd van wedergeboorte. Kerstmis is de geboorte van het Christus-bewustzijn. Een zeer krachtige tijd.”

De mantra voor deze week:

Het doet er niet toe hoe lang of hoe donker de nacht is
er zal een andere dag zijn.
Net zoals de dood van wat eens was,
geboorte geeft aan een betere manier.

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Bob Kukler


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het proces van verlichting gaat er niet om dat je wordt wie je werkelijk bent, maar dat je ont-wordt wat je nooit was.

Jed McKenna, Amerikaans auteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.