Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 18 november 2015

the-carina-nebula

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4386
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gewoon-spiritualiteit.nl

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, (Grens)wetenschap, Astrologie

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) De astrologische vooruitblik van Kaypacha voor deze week is zeer bemoedigend en aanmoedigend in een tijd waarin er zoveel rotzooi gebeurt.

"Dit zijn de tijden waarin het licht heerst vanuit de duisternis. Dit is niet een tijd om te worden overvallen door de duisternis. Dit is een tijd om je liefdeslicht te laten schijnen, zelfs helderder en groter en krachtiger dan ooit tevoren.

Wees een briljante bron van liefde in de woede, angst, verdriet, of het lijden. Ik weet het, ik weet dat we allemaal gevoelig zijn en dat het eenvoudig is om overweldigd te worden door het slechte nieuws en de grote rotzooi die gaande is.

Hier gaat het om het echte zijn; we moeten de daad bij het woord voegen. Dit is de tijd om te blijven ‘schijnen’ en om te blijven liefhebbe., Om ons te blijven openen, wanneer het zo verleidelijk is om ons af te sluiten, af te schermen, je te verbergen, weg te gaan, negeren, alles uitschakelen en terug gaan naar Vissen.

Ik wil je echt aanmoedigen om erbij te blijven en het licht te vinden, het positieve te vinden, het vinden van de diepere bedoeling, uitvinden waar dit mogelijk toe kan leiden in de toekomst. Wat kunnen we collectief en persoonlijk leren van al deze rotzooi. Er zit een positieve, waardevolle les in voor ieder van ons, anders zouden we dit niet ervaren in onze collectieve realiteit.

En dit is wat Schorpioen wil en het verschuift naar Boogschutter; de diepere bedoeling die spirit probeert ons te laten zien, door de transformatie en door de dood van oude vormen en de geboorte van nieuwe vormen.”

De mantra voor deze week:

Als een kleine ster in de diepe zwarte nacht,
ben ik een klein puntje licht
dat wellicht is omgeven door woede en angst
maar wil liefhebben uit alle macht.Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Bob Kukler


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Hoe eerlijker je luistert naar de stemmen in jezelf, des te beter hoor je de geluiden van buitenaf.

Dag Hammarskjöld, Zweeds politicusBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.