ONE heart

ONE heart

ONE heart verzorgt elke maand een lezing in Huis de Beurs Groningen rond de thema's spiritualiteit, gezondheid, duurzaamheid en verborgen nieuws.

Veel spiritueel georiënteerde mensen houden zich met het licht bezig en focussen zich voornamelijk op het positieve. Weer anderen zien vooral alles wat er niet goed gaat in deze wereld. ONE heart zoekt hierin naar het midden en streeft ernaar te focussen op het licht in de wetenschap dat we met onze gedachten onze eigen wereld creëren en opent tegelijkertijd de ogen voor het donker zodat we niet langer onwetend zijn over de schaduw in onszelf, in deze wereld en daarbuiten. Vanuit deze visie biedt ONE heart een keur aan lezingen met veelal onbekende informatie en daarmee gepaard gaande prikkelende inzichten. Informatie die weinig via de overheid, media, wetenschap en religies wordt aangeboden. ONE heart vraagt je niet om opinies over te nemen maar nodigt je uit te luisteren met je hart en te zien met je gevoel.

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van ONE heart en ontvang updates over nieuwe evenementen. U kunt alvast een kaartje reserveren via [email protected]. Klik hier voor de routebeschrijving naar Huis de Beurs.

Lezingen 2015:

Lezingen 2016 (verdere informatie volgt nog):

  • Woensdag 20 januari: Saskia Bosman met een nieuwe manier van meditatie
  • Woensdag 10 februari: Maurits Prins, we hebben de primeur! Het bedrog van Rome
  • Woensdag 9 maart: Team Beyond Medicine met Jacqueline Fiolet, Philip Fiolet en Manon van den Boorn, lezing en groepshealing met buitenaardse artsenteams.Subcategorieen


Laatste artikelen in deze categorieQuote

"Handle them carefully, for words have more power than atom bombs."

Pearl Strachan HurdBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.