11-03-2015 | Groningen | Lezing Boele Ytsma | Planten eten: de lifestyle van de nieuwe tijd?

Boele Ytsma

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9920
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, ONE heart, Gezondheid, Voeding

(ONE heart) Boele Ytsma is de oprichter en eigenaar van DePlanteneter.nl, een bedrijf dat inspireert tot, informeert over en begeleidt bij de plantaardige lifestyle. Het is dé manier om gezond, slank en energiek oud te worden en tegelijk iets goeds te doen voor de planeet!

Woensdag 11 maart geeft Boele Ytsma een lezing in Huis de Beurs te Groningen over Planten eten: de lifestyle van de nieuwe tijd?
 
De mens is gemaakt voor plantaardige voeding. Er is geen betere manier om je lichaam te koesteren dan met groente, fruit, granen, peulvruchten, noten, zaden, kiemen en paddenstoelen. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Je lichaam is een tempel en het is jouw en mijn ‘heilige plicht’ om daar goed voor te zorgen. Met jouw lichaam sta jij in de wereld en verbind je je met de wereld, met jouw lichaam ontmoet en bemin je de mensen om je heen, met jouw lichaam maak jij het verschil. Daarom is je lichaam het kostbaarste wat je hebt.

Elk mens verdient een gezond en vitaal leven en je bepaalt met je voedselkeuzes elke dag opnieuw in wat voor lichaam je wilt leven. Gezondheid is geen loterij, gezondheid is het resultaat van gezond leven. Niet iedereen zal gezond worden (er zijn meer factoren dan voeding alleen!), maar iedereen kan wel iets doen om gezonder te worden – je hebt altijd keuzes.

De plantaardige lifestyle komt tegemoet aan grote problemen van onze tijd: de klimaatcrisis, de voedselschaarste, het dierenleed en de gezondheidscrisis. Een planteneter is niet langer deel van het probleem, maar deel van de oplossing – de planteneter lééft de oplossing!

Planten eten is de lifestyle van de toekomst en we kunnen alleen zó duurzaam  en eerlijk leven met 7 miljard mensen op een begrensde planeet.


 Boele Ytsma

Boele Ytsma

Planten eten: De lifestyle van de nieuwe tijd?

Woensdag 11 maart 2015

van 19.30 tot ca 22.00 uur

Locatie: 
Huis de Beurs 

Aa Kerkhof ZZ 4 
9711 JB te Groningen 

Entree:
Voorverkoop: € 9,- (alleen via Orongo)
Aan de deur: € 10,- p.p.
Studenten op vertoon van studentenpas: € 5,- p.p.

Reserveringen: Stuur een mail aan [email protected] of koop een kaartje via Orongo.

Wil je de lezing graag bijwonen maar is een tientje toch teveel? Voor de minima zijn er elke lezing twee gratis kaarten beschikbaar (maximaal 1 kaart per persoon per kalenderjaar). Reserveer dan even via bovenstaand e-mailadres.

Bron: ONE heart, Deplanteneter, Boele Ytsma


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

In times of universal deceit, telling the truth is a revolutionairy act.

George OrwellBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.