Excellente video: Resonance – Beings of Frequency

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:13576
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Stop UMTS

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie, Aarde en milieu, Milieu, Gezondheid, Straling en electrosmog, Ziekte, Kanker

(Earth Matters) In verband met het onderzoek van de Deense brugklas dames brengen we deze bijzondere en spraakmakende documentaire over straling opnieuw onder jullie aandacht


(Stop UMTS) De documentaire Resonance is een sensationele eyeopener die de schade onthult die wij aanrichten door te leven in een zee van kunstmatige draadloze straling. Twee miljard jaar geleden kwam het eerste leven op aarde. Een planeet met natuurlijke achtergrondstraling. Naarmate het leven langzaam evolueerde paste het zich aan deze natuurlijke achtergrondstraling aan.

Tegen de tijd dat het menselijk leven op aarde ontstond was er een ongelooflijke relatie ontstaan die de wetenschap nu pas begint te begrijpen.

Vanaf 14:00 minuten wordt de video buitengewoon interessant door de verbanden die gelegd worden met bijen, vogels, cryptochrome cellen, de verstoring van de Schumann frequentie, EHS, de overtuigende aanwijzingen voor een relatie tussen zendmasten en kanker (48:30) etc. etc. De video duurt 84 minuten, en is spannend en onthullend tegelijk.

Bron:

stopumts.nl


Geplaatst door Stop UMTS

Stop UMTS

Kroniek van het maatschappelijk verzet tegen zendmasten voor mobiele telefonie. Archief van 'early warnings' over de gezondheidsgevaren van de draadloze maatschappij...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Stop UMTS



Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen





Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863











Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.