Leer om jezelf te genezen in 1 minuut

Hongchi Xiao

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:98231
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:YouTube

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Genezing, Natuurgeneeswijzen, Oosterse geneeswijzen, Inspiratie, Therapieën, (Grens)wetenschap, Spiritualiteit | Wetenschap

Dit is het fascinerende verhaal van de Chinees Hongchi Xiao wie beweert dat iedereen kan leren om zichzelf te genezen.  

In onderstaande video legt hij eerst uit hoe hij in zijn jeugd in eerste instantie verwesterde maar langzamerhand toch weer terugkeerde naar de oude Chinese tradities en gebruiken. Hij komt uit een doktersfamilie. Zijn moeder praktiseerde westerse geneeskunde maar zijn oom was een traditioneel Chinese geneesheer. Het verschil: moeder had een koffer vol ‘gereedschap’ en oom gebruikte alleen zijn handen. Hongchi Xiao volgde zijn pad langs verschillende tempels en leerde onderweg veel technieken om mensen te genezen. Uiteindelijk combineerde hij het geleerde tot een uiterst eenvoudige methode waarmee iedereen binnen 1 minuut kan leren om zichzelf te genezen van allerlei kwalen door op een bepaalde manier te strekken en om bepaalde punten op je lichaam te kloppen. De introductie is misschien wat lang maar het is zeker de moeite waard om de video te bekijken. De instructie wordt in de laatste 10 minuten gegeven.


 

Bron: Youtube


Geplaatst door Ester Poeder

Ester Poeder

Een passie voor schrijven en een brede interesse in alles wat buitengewoon is komt hier voor mij samen.

Als kind was ik al geïnteresseerd in allerlei bijzondere zaken zoals de sterren en planeten en wat er met je gebeurt als je dood bent...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ester PoederLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.